Spring til indhold

Lejlighed

Ønsker du mere privatliv eller er i flere sammen under dit ophold, kan du også leje vores skønne lejlighed med egen indgang, køkken og bad. 

Med indgang fra vores spa & wellness-område ligger lejligheden mere privat, og har dertil sin egen dejlige terrasse til fri afbenyttelse. Du er dog stadig mere end velkommen til at benytte resten af haven også.

Da lejligheden ligger på 1. sal, kun med adgang via en stejlere trappe, er den desværre ikke handicapvenlig.

lejlighed

Du kommer til at bo i en nyrenoveret lejlighed, der er fuld udstyret med aircondition, køkken alrum med spiseplads, mikrobølgeovn, eget toilet og bad, soveværelse med dobbeltseng, samt ophold/tv stue med tv og Chromecast samt en sovesofa (kan reddes op til to ekstra personer uden ekstra betaling). 

Med i prisen får du slutrengøring, sengelinned og håndklæder. Dertil kan du tilkøbe adgang til din hund, samt leje en weekendseng. 

Plads til 2-4 personer + barn i weekendseng

OBS! Lejligheden kan kun bookes ved min. 2 nætter.

Pris pr. nat: 1.100,- kr.

Vilkår

Indtjekning mellem kl. 15 og kl. 21, eller efter aftale

Udtjekning senest kl. 10:30

Røgfrit B&B

Hunde er velkomne - vi har også egen hund

Gratis WiFi

tilkøb

Hund: 200,- kr. pr. hund (engangsbeløb)

Weekendseng: 100,- kr. (engangsbeløb)

Have

I vores dejlige have finder du mange små kroge, hvor du kan hygge dig med lidt godt til ganen, nyde solen eller de mange blomster rundt omkring. Der er både solsenge, hængekøje, borde-bænke-sæt, bålplads, grill og græsareal til fri afbenyttelse. For at få adgang til haven skal du blot gå ud af døren og rundt om hjørnet ved terrassen. Det er også her, du kan stille din cykel, hvis du har den med – ved havelågen nær udestuen.

spa & wellness-område

Har du lyst til lidt ekstra selvforkælelse under dit ophold hos os, så kan du gøre brug af vores skønne spa & wellness-område, du finder lige ude foran døren til lejligheden. Der er både solsenge, til når vejret er godt, en udendørs bruser, et spabad og sauna, der altid inviterer til hyggelige og afslappende stunder, uanset om solen er fremme eller ej. Brug af området sker efter aftale – du kan også låne morgenkåbe efter behov. 

Find os på Instagram

Kontakt os
Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Find os
da_DKDA