Spring til indhold

Oplev

Oplevelser under dit ophold

Under dit ophold hos os kan du med glæde tage ud og se nogle af de mange oplevelser, der ligger i nærheden af Odder. Du finder blandt andet Saksild strand (7 km), Aarhus (23 km), Horsens Fængslet (27 km), Legoland (82 km), Den Genfundne Bro (35 km), samt bymidten med shopping og spisemuligheder kun få meter fra hoveddøren.

Vi har her samlet en liste af gode oplevelser, aktiviteter og spisesteder som inspiration til dit ophold. 

Oplevelser & aktiviteter

Besøg en af Danmarks bedste og mest børnevenlige badestrande med rent vand og blødt, hvidt sand. Her er rolige omgivelser, gode toiletforhold, livreddertårn, samt dejlige isboder og spisesteder.

Du kan læse mere om Saksild Strand her.

Besøg Den Gamle By i Aarhus  – levende Danmarkshistorie, hvor du rejser tilbage i tiden og oplever bygninger, butikker og værksteder, der går helt tilbage til 1500-tallet og tager dig med op til 2014.

Du kan læse mere om Den Gamle By, åbningstider og priser her.

I Højbjerg, ved Aarhus, ligger Moesgaard Museum, et specialmuseum for etnografi og arkæologi, hvor der på udstillingerne kan ses helt fantastiske fund fra oldtiden i Danmark.

Du kan læse mere om Moesgaard Museum, åbningstider og priser her.

Oplev landskabet, naturen og en kulturhistorisk perle i Nationalpark Mols Bjerge.

Du kan læse mere om parken og forskellige oplevelser i parken her.

Tag familien med til Billund, og brug en dag i forlystelsesparken, Legoland. Prøv over 50 forlystelser og gå en tur i parken, og se kendte bygningsværker og figurer bygget i Lego.

Du kan læse mere om Legoland, åbningstider og priser her.

Besøg FÆNGSLET i Horsens, hvor der er et hav af forskellige oplevelser. Du kan besøge Fængselsmuseet, spille fodboldgolf, få guidet rundvisning, prøve deres Locked Escape Room, høre fortællinger fra fængselsbetjente, spise på Brasseriet FÆNGSLET, deltage i familie- og børneaktiviteter og meget mere.

Du kan læse mere om FÆNGSLET, åbningstider og begivenheder her.

Oplev en oase midt i Aarhus, hvor du kan gå på opdagelse ad havens mange stier og grønne rum. Her finder du også Væksthusene, hvor du kan opleve plantearter fra hele verden på en rejse i fire klimazoner.

Du kan flere informationer og åbningstider her.

Få en sjov dag med hele familien i Tivoli Friheden i Aarhus, der er fyldt med sjove forlystelser og oplevelser, og om sommeren er der masser af forrygende koncerter fredag og lørdag.

Du kan læse mere om Tivoli Friheden, events, åbningstider og priser her.

Oplev ét af Nordeuropas største kunstmuseer i hjertet af Aarhus. Med sine fem gallerier og en hel etage dedikeret til installationskunst præsenterer ARoS hvert år markante nationale og internationale kunstnere samt udstillinger med kunst ARoS’ egen samling. Her kan du også opleve Your rainbow panorama – den kendte regnbue på toppen af ARoS med udsigt over hele byen.

Du kan læse mere om museet, åbningstider og priser her.

Oplev Den Genfundne Bro i idylliske omgivelser nær Horsens – en unik turistattraktion med en utrolig historie. Broen lå gemt og næsten glemt i en menneskealder, men er i dag et af landets mest populære udflugtsmål.

Du kan finde flere informationer om Den Genfundne Bro her.

Spiller du golf, kan du også besøge Aarhus Golf Club i et naturskønt område nær Moesgaard Museum.

Du kan finde flere informationer om Aarhus Golf Club, åbningstider og priser her.

Spiller du golf, kan du besøge Odder Golfklub, hvor gæstespillere er mere end velkomne.

Du kan læse mere om dine muligheder hos Odder Golfklub her.

Er du i humør til en shoppingtur, kan du tage en tur til Strøget i Aarhus, hvor du finder mere end 150 butikker fordelt rundt på Strøget og de nærliggende gader samt shoppingcentret Bruuns Galleri.

Du kan finde flere informationer og åbningstider for Strøget her og for Bruuns Galleri her.

Har du lyst til at gå på opdagelse i smukke omgivelser nær vandet, så er et besøg til badebroen og kunstværket Den Uendelige Bro en oplagt destination – broen du kan blive ved med at gå på, uden at du når en ende.

Du kan finde flere informationer om Den Uendelige Bro her.

Kan du lide at fodre dyr, eller har du dine børn/børnebørn med på ferie, så kan du tage en tur ud i Marselisborg Dyrehave, hvor du kan komme helt tæt på. Her kan du både se hjorte, dådyr, vildsvin samt ænder i søerne.

Du finder flere informationer om Marselisborg Dyrehave her.

Oplev Nordens største sommerland med over 60 sjove forlystelser for hele familien kun en times tid fra Holsteinshus B&B. Glæd dig til 9 fantastiske temalande, sjove rutschebaner, et stort vandland og forlystelser for både store og små. 

Find priser, åbningstider og flere informationer her.

Få den dramatiske historie om, hvordan Danmark blev moderne, og hør om hvordan ny teknologi forandrede verden for altid.

På Industrimuseet i Horsens kan du opleve et anderledes og levende museum, hvor du må røre, lege, prøve, dufte og smage dig gennem historien.

Du finder priser, åbningstider og flere informationer her.

Ikke langt fra Odder ligger også Samsø og Tunø, der er oplagte destinationer til et dagsbesøg. De hyggelige øer byder på flere oplevelser og spisesteder, og begge med smuk og afvekslende natur.

Du kan besøge øerne med afgang fra Hou kun 10,5 km fra Holsteinshus B&B.

Find flere informationer om Samsø her og om Tunø her.

Du kan finde mere inspiration til oplevelser under dit ophold hos Holsteinshus B&B på Destination Kystlandet her.

1. Saksild strand
2. Den Gamle By
3. Moesgaard Museum
4. Mols Bjerge
5. Legoland
6. FÆNGSLET Horsens
7. Botanisk Have & Væksthusene
8. Tivoli Friheden
9. ARoS

10. Den Genfundne Bro
11. Aarhus Golf Club
12. Odder Golfklub
13. Strøget & Bruuns Galleri
14. Den Uendelige Bro
15. Marselisborg Dyrehave
16. Djurs Sommerland
17. Industrimuseet
18. Samsø & Tunø

Spisesteder

Er du i humøret til lækker, ægte italiensk mad og vin med rødder tilbage i Italien gennem generationer? Så skal du besøge Vecchio Convento. Spis i smukke omgivelser af mosaikstensgulv og buer, og  smag deres passion for gode råvarer. Du har også mulighed for at købe vin, pasta, parmesan og lækre gavekurve med hjem bagefter.

Du kan både spise frokost og aftensmad her, eller bestille maden til ud af huset – se menuen, åbningstider og flere informationer om Vecchio Convento her.

Spis fra en skøn tapas & sandwich bar i hjertet af Odder – lige på den anden side af gaden. Menuen er inspireret fra Lones mange år i Spanien. Du kan blandt andet få lækre sandwich, skøn tapasplatte, friske salater, udvalgte burgers og tapenader.

De kan se hele menukortet, finde åbningstider og læse mere om Lones Tapas her.

Besøg den uformelle og hyggelige bistro og vinbar i den gamle politistation i Odder, hvis du har hang til god vin og mad. Her kan du nyde håndplukket tapas og vine, hygge dig i baren eller slappe af i de hyggelige stuer med noget godt i glasset.

Du finder menukort og åbningstider her.

Oplev autentisk syrisk madkultur kombineret med danske råvarer og masser af smag hos Kardemums. Her får du en helhedsoplevelse med en hjertevarm indretning, der er hyggelig og ikke mindst uformel.

Gå på opdagelse i Kardemums’ menu og finde åbningstider her.

Oplev ægte italienske specialiteter i hjertet af Odder – lige overfor banegården. I den familieejet restaurant får du en autentisk italiensk oplevelse med mad fra det traditionelle italienske køkken, krydret med lidt dansk inspirerede retter.

Du finder deres menu og åbningstider her.

Vil du nyde lidt godt til ganen og vil opleve mad fra hele verden, så er Aarhus Street Food noget for dig. Med mere end 30 forskellige gadekøkkener og barer fra rundt omkring i verden, kan du nyde ægte street food mad og drikke.

Du kan læse mere om de forskellige køkkener og finde åbningstider her.

Langs Åen i Aarhus for enden af Strøget finder du en række af spisesteder, der byder på forskellige køkkener og menuer, så du med garanti kan finde noget du kan lide.

Du kan finde de fleste i oversigten her, hvor du kan læse mere om den enkelte café/restaurant, åbningstider og menuer.

Oplev enkelt, unikt og enestående mad hos Restaurant Unico nær Aarhus. Maden er lavet med respekt for det traditionsrige danske mormorkøkken – både i forhold til råvarer, opskrifter & mormors hemmelige ingrediens: Kærlighed.

Du kan se deres menukort, åbningstider og finde flere informationer om Restaurant Unico her.

Få en gastronomisk oplevelse på Brasseriet på Norsminde Kro. Brasseriet byder dig velkommen indenfor i en uformel atmosfære med udsigt til Norsminde havn.

Her kan du nyde godt fra deres a la carte til både frokost og aften, og nyde den lune sommerluft med udendørs servering på kroens terrasse.

Du finder deres åbningstider og menukort her. 

Få en gourmetoplevelse på Malling Kro, der har serveret god mad og hjertevarme siden 1884. Maden laves fra bunden, og så vidt muligt af lokale råvarer, med masser af smag, kærlighed og respekt for råvarerne.

Du kan se den aktuelle sæsonmenu for både frokost og aften samt finde deres åbningstider her.

Har du lyst til at få dig en Michelin-oplevelse, så har vi fundet en guide over Michelin-restauranter i Aarhus, så du kan vælge den, der vækker din appetit mest – uanset om du er til det ny nordiske køkken eller det franske køkken.

Her finder du blandt andet Restaurant Frederikshøj med to stjerner samt restauranterne Gastromé, domestic og SUBSTANS, der hver har en stjerne. 

Du kan læse mere om restauranterne her.

Med en lang og stolt historie, der går helt tilbage til 1500-tallet, byder Sandvad Kro dig indenfor til skønne retter til frokost og aften – og du er også velkommen til kaffe og kage. Maden bærer præg af kombinationen mellem det traditionelle og moderne, så du i menukortet finder retter der spænder bredt og med noget for enhver smag.

Du kan se deres menukort og åbningstider her.

Hos Restaurant Vestermølle får du gode oplevelser i unikke omgivelser. Her kan du spise brunch, frokost og aftensmad i omgivelser indrettet i klassisk nordisk stil – og maden følger trop med flot anrettede retter komponeret af årstidens råvarer.

Du finder deres menukort og åbningstider her.

Oplev den dejlige, afslappede stemning og fantastiske udsigt på Alrø Købmandsgaard. I caféen finder du en dejlig terrasse, hvor du kan nyde udsigten over fjorden og få en dejlig Ø-oplevelse, hvor de gode lokale råvarer, spændende bison-delikatesser og andet godt kød, går hånd i hånd.

Her kan du smage deres lækre bisonburger, spændende tapas anretning, kaffe og kage samt gammeldaws isvafler.

Du kan læse mere om Alrø Købmandsgaard og finde deres menukort og åbningstider her.

Har du lyst til en klassisk dansk a la carte restaurant og bar, så er Dollys noget for dig. Den familieejet restaurant, Dollys, har siden 1993 serveret mad fra det klassiske køkken, hvor især deres signaturret, stegt flæsk med persillesovs, har gjort dem “verdenskendte i Horsens”.

Du finder dog også mange andre klassikere på menuen såsom bøfsandwich, dansk bøf, stjerneskud, dampede blåmuslinger eller wienerschnitzel.

Du kan se hele deres aften- og frokost menu samt deres åbningstider her.

Vil du smage de berømte kæmpetarteletter på 300 g? Så skal du et smut forbi Café Alrø. Her får du uforglemmelige oplevelser på Lille Lykkegaard, en charmerende landejendom på Alrø – en naturperle i Horsens Fjord.

Er du ikke i humøret til tarteletter, finder du også andre velkendte retter på menukortet, der alle emmer af deres passion for hjemmelavet mad og friske råvarer.

Du finder deres menukort og åbningstider her.

Har du lyst til god mad og Morten Korch-idyl? På Møllegården finder du den hyggelige restaurant, der helt unikt er bygget på i en gammel (rengjort) grisestald. Det rustikke miljø danner rammen for en hyggelig og afslappende madoplevelse.

Du kan gå på opdagelse i deres menukort og finde deres åbningstider her.

I smukke omgivelser nær vandet ved Saksild Strand ligger Restaurant Bondehuset. Bondehuset har en lang historie bag sig, og byder dig i dag indenfor til frokost og aften, hvor du kan nyde deres lækre retter. Du kan blandt andet få omelet med røget laks, stjerneskud, pariserbøf, steak, fiskefilet og meget mere.

Vil du nyde lidt godt til ganen i sommervarmen, kan du i Vaffelhuset, der ligger ved Bondehuset, finde gammeldags isvafler, softice og klassisk grillmad. 

Du finder deres menukort og åbningstider her.

1. Vecchio Convento
2. Lones Tapas
3. Tinghusets Bistro & Vinbar
4. Kardemums
5. Ristorante Italia
6. Aarhus Street Food
7. Åen, Aarhus
8. Restaurant Unico
9. Brasseriet, Norsminde Kro
10. Malling Kro

11. Michelin-restauranter, Aarhus
12. Sandvad Kro
13. Restaurant Vestermølle
14. Alrø Købmandsgaard
15. Dollys
16. Café Alrø
17. Møllegården / Grisestalden
18. Restaurant Bondehuset

Skal vi danne rammerne for dit ophold?

Er du klar til din næste ferie eller weekendophold? Lad os skabe rammerne for dit ophold, uanset om du blot vil slappe af i rolige omgivelser eller gå på opdagelse blandt nogle af de mange oplevelser, vi har listet her på siden. 

Find os på Instagram

Kontakt os
Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Find os
da_DKDA