Spring til indhold

Værelser

Hos Holsteinshus B&B kan du vælge mellem vores 3 lyse og velindrettede værelser, der alle befinder sig på 1. sal med udsigt over vores dejlige have. 

 

Ud over dit eget private værelse, samt gratis WiFi, får du også adgang til et fælles badeværelse,  spiserum (caféen) og køkken, hvor du kan lave te, kaffe og mad. Her er der også et køleskab til fri disposition, samt service og bestik til fri afbenyttelse. I caféen finder du også et tv med Chromecast samt flere siddepladser. Det er også muligt at låne en højstol til mindre børn.

 

På alle værelser er der plads til en weekendseng, som du kan leje under dit ophold, samt god plads på badeværelset til pusleplads, så selv de mindste kan være med.

 

Da alle værelser ligger på 1. sat kun med adgang via trappe, er Holsteinshus B&B desværre ikke handicapvenligt.

 

Værelse 1

Bo i et stort, lyst værelse med dobbeltseng, samt en daybed med plads til en ekstra opredning (tilkøb). 

Værelset er indrettet med eget spisebord samt garderobeplads til opbevaring af tøj, og med skøn udsigt over den dejlige have.

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.  

Plads til 2-3 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

Værelse 2

Dette værelse er det største af vores værelser. Et dejligt, lyst værelse indrettet som dobbeltværelse med dobbeltseng samt en sovesofa, der giver plads til to ekstra opredninger (tilkøb). Derfor er dette værelse fremragende som familierum, hvor der er plads til weekendseng. 

Værelset har et spisebord med plads til 4 personer, garderobeplads til opbevaring af tøj samt eget tv med Chromecast. Det er det eneste værelse med tv. Dertil har du en skøn udsigt over den dejlige have.

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.

Plads til 2-4 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

Værelse 3

Værelse 3 er vores mindste værelse, men bestemt lige så hyggeligt som de andre værelser. Du kommer til at bo i rolige omgivelser, indrettet med en dobbeltseng, samt spisebord med plads til 2. 

Ligesom vores andre værelser er der plads til en weekendseng, og en skøn udsigt over vores dejlige have.. 

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.  

Plads til 2 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

Vilkår

Indtjekning mellem kl. 15 og kl. 21, eller efter aftale

Udtjekning senest kl. 10:30

Røgfrit B&B

Hunde er velkomne - vi har også egen hund

Fælles toilet og bad

Gratis WiFi

tilkøb

Hund: 200,- kr. pr. hund (engangsbeløb)

Weekendseng: 100,- kr. (engangsbeløb)

Opredning til barn: 100,- kr. pr. dag pr. barn

Opredning til voksen: 200,- kr. pr. dag pr. voksen

Morgenmad: 100 kr. pr. dag pr. voksen

morgenmad (tilkøb)

For kun 100 kr. pr. person kan du tilvælge vores lækre morgenmad. Maden består af hjemmebagte boller/brød, rugbrød, ost, pålæg, marmelade, kogt æg, yoghurt natural med granola, frisk frugt og grønt, samt juice, kaffe og te. 

For at begrænse madspild mest muligt, får du ved ankomst en seddel, hvor du kan vælge hvad du gerne vil have til morgenmad.

Morgenmaden serveres på værelset eller i caféen. Om sommeren, når vejret tillader det, kan du også få morgenmaden serveret i vores klassiske havestue, på terrassen eller i haven. 

HUSK at morgenmaden skal bestilles som tilkøb ved booking af værelse, da vi ellers ikke kan garantere, at du kan tilkøbe morgenmad under dit ophold.

Ved ønske om vegansk morgenmad, eller hensyntagen til allergier, skrives dette i beskedfeltet, når du sender os din booking-forespørgsel.

Fælles faciliteter

Når du bor på et af vores værelser, har du fri adgang til at benytte fælles faciliteterne, som du deler med de andre gæster. Her får du adgang til en hyggelig café med borde og stole, en højstol, et lille siddehjørne med to lænestole, et tv med Chromecast og fuldt udstyret køkken med service til fri afbenyttelse. Udover caféen, er der også et fælles badeværelse med toilet, bruser, føntørrer, ekstra håndklæder og god plads til pusleplads, hvis du har småbørn med.

Haven

I vores dejlige have finder du mange små kroge, hvor du kan hygge dig med lidt godt til ganen, nyde solen eller de mange blomster rundt omkring. Der er både solsenge, hængekøje, borde-bænke-sæt, bålplads, grill og græsareal til fri afbenyttelse. For at få adgang til haven skal du blot gå ud af hoveddøren og rundt om hjørnet, hvor du finder havelågen ind til haven. Det er også her, du kan stille din cykel, hvis du har den med. 

Find os på Instagram

Kontakt os
Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Find os
da_DKDA