Spring til indhold

Værelser

Hos Holsteinshus B&B kan du vælge mellem vores 3 lyse og velindrettede værelser, der alle befinder sig på 1. sal med udsigt over vores dejlige have. 

 

Ud over dit eget private værelse, samt gratis WiFi, får du også adgang til et fælles badeværelse,  spiserum (caféen) og køkken, hvor du kan lave te, kaffe og mad. Her er der også et køleskab til fri disposition, samt service og bestik til fri afbenyttelse. I caféen finder du også et tv med Chromecast samt flere siddepladser. Det er også muligt at låne en højstol til mindre børn.

 

På alle værelser er der plads til en weekendseng, som du kan leje under dit ophold, samt god plads på badeværelset til pusleplads, så selv de mindste kan være med.

 

Da alle værelser ligger på 1. sat kun med adgang via trappe, er Holsteinshus B&B desværre ikke handicapvenligt.

 

Værelse 1

Bo i et stort, lyst værelse med dobbeltseng, samt en daybed med plads til en ekstra opredning (tilkøb). 

Værelset er indrettet med eget spisebord samt garderobeplads til opbevaring af tøj, og med skøn udsigt over den dejlige have.

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.  

Plads til 2-3 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

Værelse 2

Dette værelse er det største af vores værelser. Et dejligt, lyst værelse indrettet som dobbeltværelse med dobbeltseng samt en sovesofa, der giver plads til to ekstra opredninger (tilkøb). Derfor er dette værelse fremragende som familierum, hvor der er plads til weekendseng. 

Værelset har et spisebord med plads til 4 personer, garderobeplads til opbevaring af tøj samt eget tv med Chromecast. Det er det eneste værelse med tv. Dertil har du en skøn udsigt over den dejlige have.

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.

Plads til 2-4 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

Værelse 3

Værelse 3 er vores mindste værelse, men bestemt lige så hyggeligt som de andre værelser. Du kommer til at bo i rolige omgivelser, indrettet med en dobbeltseng, samt spisebord med plads til 2. 

Ligesom vores andre værelser er der plads til en weekendseng, og en skøn udsigt over vores dejlige have.. 

Sengelinned og håndklæder er med i prisen. Du deler bad og toilet med de øvrige gæster.  

Plads til 2 personer + barn i weekendseng.

Pris pr. nat som dobbeltværelse: 700,- kr. 
Pris pr. nat som enkeltværelse: 500,- kr.

tilkøb

Hund: 100,- kr. (engangsbeløb)

Weekendseng: 100,- kr. (engangsbeløb)

Opredning til barn: 100,- kr. (engangsbeløb)

Opredning til voksen: 200,- kr. (engangsbeløb)

Morgenmad: 90 kr. pr. person (pr. dag)

Fælles faciliteter

Haven

morgenmad (tilkøb)

For kun 90 kr. pr. person kan du tilvælge vores lækre morgenmad. Maden består af hjemmebagte boller/brød, rugbrød, ost, pålæg, marmelade, kogt æg, yoghurt natural med granola, frisk frugt og grønt, samt juice, kaffe og te. 

For at begrænse madspild mest muligt, får du ved ankomst en seddel, hvor du kan vælge hvad du gerne vil have til morgenmad.

Morgenmaden serveres på værelset eller i caféen. Om sommeren, når vejret tillader det, kan du også få morgenmaden serveret i vores klassiske havestue, på terrassen eller i haven. 

HUSK at morgenmaden skal bestilles som tilkøb ved booking af lejligheden, da vi ellers ikke kan garantere, at du kan tilkøbe morgenmad under dit ophold.

Ved ønske om vegansk morgenmad, eller hensyntagen til allergier, skrives dette i beskedfeltet, når du sender os din booking-forespørgsel.

Find os på Instagram

Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Åbningstider

Kl. 08:00 – 16:00
Mandag – Fredag

Find os