Værelser

Vælg mellem vores 3 lyse og nyindrettede værelser, der alle befinder sig på 1.sal med udsigt over haven e. 

I forbindelse med alle 3 værelser er der et fælles spiserum med tekøkken, hvor man kan lave kaffe og te. Der er køleskab til fri disposition, samt service og bestik til afbenyttelse. Der er desuden gratis WiFi på alle værelser. Det er muligt at låne en høj stol til mindre børn, samt weekendseng, og der er rig plads til pusleplads på badeværelset.

Holsteinshus B&B er desværre ikke handicapvenligt, da alle værelser befinder sig på 1. sal via trappeopgang.

Værelse 1

Stort lyst værelse med dobbeltseng og daybed til en ekstra opredning. Værelset er derudover indrettet med spisebord og skab til opbevaring af tøj og andet. Fra værelset er der udsigt over haven. Fælles bad og toilet.

Pris: kr. 600,- pr. nat. 

Værelse 2

Dette værelse er det største af vores værelser. Det er indrettet som dobbeltværelse, men med en bekvem sovesofa der kan slås ud så der kan ligge 1 personer på den. Værelset egner sig fremragende som familierum. Derudover er der spisebord med plads til 4 personer, og skab til opbevaring af tøj osv. Værelse 2 er vores eneste værelse med TV skærm. Fra værelset er der udsigt over haven. Fælles bad og toilet.

Pris: kr. 600,- pr. nat.

Værelse 3

Et dejligt lyst værelse med 2 enkelte senge – der selvfølgelig kan sættes sammen til en dobbelt. Der er spisebord og 2 siddepladser, og et skab til opbevaring. Fra værelset er der udsigt til den smukke have. Fælles bad og toilet.

Pris: kr. 600,- pr. nat.

Fælles faciliteter

Morgenmad

Morgenmaden består af hjemmebagte boller/brød, rugbrød, ost, pålæg, marmelade, kogt æg, yoghurt naturel med granola, og frisk frugt og grønt.

Den serveres i kurve til hvert værelse, og indtages  på værelset eller i spiserummet. Om sommeren eller når vejret tillader det, kan man vælge at få den serveret i vores klassiske havestue, på terrassen eller i haven.

Tilvælges for 90,- kr. pr. person på forespørg-siden. Morgenmad SKAL bestilles ved bookning af værelse/lejlighed. Hvis ikke kan vi ikke garantere at du kan tilkøbe morgenmad

Ved ønske om vegansk morgenmad eller hensyntagen til allergier, skrives dette i Beskedfeltet på forespørg-siden.