Spring til indhold

Værter

Velkommen til Holsteinshus B&B

Drømmen om et Bed and Breakfast er en, der har stået på længe, og i 2020 blev det endelig en realitet – og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Holsteinshus B&B drives af os, dine værter – Susanne og Steen, og vores firbenede følgesvend, labradoren Cato.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Holsteinshus B&B!

Det vil som udgangspunkt være Susanne du møder, når du besøger Holsteinshus B&B. Hun arbejder hjemmefra, og er derfor den mest stabile kontaktperson på adressen.

Hun vil tage imod dig, give dig en nøgle til dit værelse, vise dig til rette og fortælle dig, hvordan Holsteinshus B&B fungerer.

Det er også hende, der laver den lækre morgenmad til dig, og hende du kan kontakte, hvis der er spørgsmål eller uklarheder.

Cato er vores søde labrador og familiens glade hyggespreder. Han er meget social og vild med alle – både mennesker og hunde, der har lyst til at lege i haven. 

Han gør sjældent, vil gerne klappes og leges med, og skulle du tabe en krumme, når du spiser morgenmad, er han på pletten med det samme.

Hvis du ikke er så glad for hunde, så respekterer vi naturligvis, at du helst er fri for at hilse på ham.

Steen er familiens mest udearbejdende medlem, og kører ofte landet rundt for at passe sine kunder, men er ofte hjemme om morgenen og aftenen.

Han har også dage, hvor han arbejder hjemme på kontoret, og derfor kan det til tider være ham, der tager imod dig, når du tjekker ind på dit værelse.

Han er altid god for en snak og hjælper gerne til, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Steen har tidligere haft et B&B på Fyn, og er derfor den mest erfarne udi B&B i familien.

mød wori

Til at holde vores B&B pænt og rent, har vi vores dygtige og altid smilende rengøringshjælp, Wori. Hun er fuldstændig uundværlig for at stedet ser ud som det gør.

Drømmen om en mere bæredygtig fremtid

Hos os har vi en ambition om at tænke mere på miljøet og bæredygtige løsninger. Derfor bruger vi så vidt muligt kun rengøringsartikler, der er markeret med svanemærket samt vaskemiddel med Den blå krans fra Astma-Allergi Danmark. Vores morgenmad er ligeledes så vidt muligt lavet med økologiske produkter.

Disse tiltag har vi taget for at tænke bæredygtige og miljøvenlige løsninger ind, så vi kan arbejde frem mod en mere bæredygtig fremtid.

Klar til din næste ferie?

Vi vil glæde os til at danne rammerne for din næste ferie i rolige og charmerende omgivelser i hjertet af Odder.

Find os på Instagram

Kontakt os
Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Find os
da_DKDA