Spring til indhold

Værter

Vi hedder Susanne og Steen. Vi købte Holsteinsgade 17, i 2018 og har siden totalrenoveret hele huset. Hele 1. sal er indrettet til Bed & Breakfast. Vi bor selv i stueetagen sammen med vores sorte labrador, Cato.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Holsteinshus B&B!

Som udgangspunkt er det primært Susanne I møder, når I besøger Holsteinshus B&B. Hun arbejder hjemme og er derfor den mest stabile kontakt på adressen.

Hun vil tage imod jer, give jer nøgle til værelset, vise jer til rette og fortælle jer, hvordan Holsteinshus B&B fungerer.

Det er også hende, der laver morgenmad til jer og som I skal kontakte, hvis der er spørgsmål eller uklarheder

Cato er vores labrador og familiens glade hyggespreder. Han er meget social, er vild med alle, mennesker og hunde, der gerne vil ham og går ikke af vejen for en god leg med besøgende hunde i haven.

Han gør sjældent, vil gerne klappes og leges med, og skulle man tabe en krumme når man spiser morgenmad, er han på pletten med det samme.

Hvis I ikke er så glade for hunde, behøver I ikke hilse på Cato, så respekterer vi naturligvis at I helst er fri.

Steen er familiens mest ude-arbejdende medlem. Han passer sine kunder over hele landet, men er ofte hjemme om aftenen og morgenen.

Han har dage, hvor han arbejder hjemme på kontoret og det kan være ham, der tager imod jer når I kommer og checker ind på jeres værelse.

Han er altid god for en snak, og hjælper til, hvis der er noget I er i tvivl om.

Steen har tidligere haft B&B på Fyn, og er således den mest erfarne udi B&B i familien.

Find os på Instagram

Adresse

Holsteinsgade 17 
8300 Odder

Åbningstider

Kl. 08:00 – 16:00
Mandag – Fredag

Find os